Arbitrii români, Radu Petrescu și Istvan Kovacs, au fost delegați să conducă partidele Andorra-Georgia, respectiv Turcia-Suedia, din Liga Națiunilor.

Radu Petrescu, 36 de ani, va arbitra meciul dintre Andorra și Georgia, din liga D, grupa 1 a Ligii Națiunilor. Alături de acesta vor fi asistenții Radu Ghingulec și Mircea Grigoroiu, al patrulea oficial Vladimir Urzică și arbitri adiționali Sebastian Colțescu și Marcel Bîrsan

Partida este programată joi, 15 noiembrie, de la ora 21:45, pe stadionul Național din Andorra. Aceasta este prima delegare în actuala competiție organizată de forul european pentru Radu Petrescu.

Istvan Kovacs, delegat la meciul Turcia – Suedia

Istvan Kovacs va conduce de la centrul terenului meciul dintre Turcia și Suedia, din Liga B, Grupa 2 a Ligii Națiunilor.

Arbitrul român îi va avea ca asistenți pe Vasile Marinescu și Mihai Artene, în vreme ce al patrulea oficial va fi Alexandru Cerei. Asistenți adiționali vor fi Marius Avram și Horațiu Feșnic.

Partida dintre cele două naționale se va disputa sâmbătă, 17 noiembrie, începând cu ora locală 20:00, pe stadionul formației Konyaspor, din Turcia.