Radu Petrescu, 34 de ani, a fost delegat la partida din turul al doilea preliminar al UEFA Champions League, Dundalk – Rosenborg, care se va disputa miercuri, 12 iulie, ora 21:45, în Irlanda.

Pentru acest joc din prima manșă a turului secund preliminar, Radu Petrescu îi va avea alături de el pe asistenții Radu Ghinguleac și Mircea Grigoriu și pe al patrulea oficial Marcel Bîrsan.

România va fi reprezentată și în preliminariile Europa League de brigada condusă de Marius Avram, ajutat de asistenții Valentin Avram, Mircea Orbuleț și de al patrulea oficial Istvan Kovacs. Aceștia vor conduce partida dintre FC Irtysh Pavlodar (Kazahstan) și Steaua Roșie (Serbia), joi, 13 iulie, ora 18:00.

Tot în turul al doilea preliminar al Europa League, manșa întâi, pe 13 iulie, Roxana Berceanu va îndeplini rolul de delegat UEFA la jocul FC Vaduz (Liechtenstein) – Odds BK (Norvegia). 

De asemenea, România va avea alți trei reprezentanți la meciuri internaționale din Europa League și UEFA Champions League: Paul Zaharia va fi delegat UEFA la partida dintre Samtredia (Georgia) și Qarbag (Azerbaijan), care se va disputa pe 18 iulie, în turul doi preliminar al UEFA Champions League, Alin Cioban a fost delegat la duelul dintre Lyngby (Danemarca) și Slovan Bratislava (Slovacia), de pe 20 iulie, din turul doi preliminar al Europa League, iar Aurel Ionescu va fi delegat UEFA la întâlnirea dintre Haugesund (Norvegia) și Lech Poznan (Polonia), ce va avea loc pe 13 iulie, din turul doi preliminar al Europa League.