După ce a debutat marţi la Campionatul European Under 19 din Germania, atunci când a condus partida Franţa – Anglia,scor 1-2, contând pentru grupa B a turneului final, românul Radu Petrescu a primit o nouă delegare din partea UEFA.

Arbitrul, care va împlini 34 de ani pe 12 noiembrie, a fost desemnat al patrulea oficial la partida Germania – Portugalia, contând pentru etapa a doua a grupei A. Partida se va disputa în această seară, de la ora 20:30 (ora României), pe stadionul Mechatronik Arena din Aspach.

Meciul va fi arbitrat de belgianul Bart Vertenten, asistat la margine de rusul Igor Demeshko şi de lituanianul Vladimir Gerasimov, în timp ce slovenul Rudolf Zavrl va fi observator de joc, iar norvegianul Terje Hauge va fi observator de arbitri.

După prima etapă, Italia ocupă primul loc în grupă, în urma victoriei cu 1-0 în faţa Germaniei, în timp ce pe locurile 2 şi 3, se află la egalitate de puncte şi golaveraj, Portugalia şi Austria, după ce au remizat în meciul direct, scor 1-1. În grupa B, Olanda şi Anglia au câte o victorie, după 3-1 cu Croaţia, respectiv 2-1 cu Franţa