Naționala de futsal a României a obținut în toamnă biletele pentru EURO 2018 în urma barajului cu Georgia, reușind să se califice pentru a patra oară la un turneu final continental. Tricolorii vor disputa cele două jocuri din faza grupelor pe 31 ianuarie, contra Portugaliei, și pe 2 februarie, în fața Ucrainei. Jocurile se dispută pe Arena Stožice.

Reprezentanții instituțiilor media care doresc să se acrediteze la Campionatul European pot aplica pentru acreditarea de turneu și pentru cele de meci, până pe 15 ianuarie 2018, la următorul link: https://media.fame.uefa.com.

Nedeținătorii de drepturi TV și reprezentanții posturilor de radio pot aplica pentru acreditare aici: https://broadcasters.fame.uefa.com.

Pe lângă acreditarea de turneu, jurnaliștii trebuie să solicite și acces pentru cel puțin un meci. Spre finalul fazei grupelor, aceștia pot modifica selecțiile făcute și să anuleze sau să modifice solicitările la partidele din fazele eliminatorii.

Înainte de a solicita acreditarea pentru EURO 2018, UEFA le recomandă tuturor reprezentanților media să se asigure că datele personale înscrise în platforma de înregistrare sunt cele corecte. În eventualitatea unui număr mare de solicitări, forul european va aplica criterii de departajare în alocarea locurilor disponibile. Confirmările pentru solicitările de acreditare vor fi trimise începând cu data de 18 ianuarie 2018.

Reprezentanții instituțiilor media pot solicita mai multe informații la adresa de e-mail media.accreditations@uefa.ch