Vineri, la sediul Federației Române de Fotbal, a avut loc prima ședință din 2017 a Comisiei Tehnice. La întâlnirea deschisă de discursul selecționerului Christoph Daum au fost prezenți toți noii membri validați în precedenta ședință a Comitetului Executiv.

Printre aceștia și nume importante din fotbalului românesc, precum Marcel Răducanu, Dumitru Dumitriu, Ionel Augustin sau Mihai Ianovschi, ultimul cu o experiență de 47 de ani la nivel de copii și juniori.

Tehnicianul primei reprezentative le-a vorbit celor prezenți despre obiectivele comune în procesul de revitalizare a fotbalului românesc, de la cei mai tineri fotbaliști și până la seniori, înainte ca fiecare membru să își prezinte propriile idei și propuneri. 

"Am acceptat imediat propunerea celor din Federație și sper să ajut cât mai mult cu experiența mea. Am să încerc să aduc noutăți din Germania pe care să le implementăm și în România. Totul trebuie să înceapă de la copii de 8-9 ani, să-i creștem, iar peste ani aceștia să fie viitorul echipei naționale"
Marcel Răducanu

"Am muncit timp de 47 de ani cu copii, iar numele familiei Ianovschi se leagă de descoperirea de talente. Trebuie să mergem la baza piramidei, pentru a clădi lucruri importante. E o onoare că am fost cooptat în această Comisie și voi munci alături de colegii mei pe teren pentru a aduce în față cei mai buni juniori"
Mihai Ianovschi

"Voi încerca să aduc cât mai multe lucruri din experiența mea atât ca jucător, cât și ca antrenor la nivelul copiilor. E important că din această Comisie fac parte oameni care au avut mereu rezultate la nivel juvenil"
Ionel Augustin

"Nu vom lăsa nimic la voia întâmplării. Sunt într-o echipă cu oameni valoroși, cu multă experiență. E o onoare să lucrăm împreună, dar și o obligație pentru că trebuie să facem o muncă prin care să descoperim tot ce e mai bun în România la nivel juvenil"
Dumitru Dumitriu

Componența Comisiei Tehnice a FRF

• Mihai Stoichiță – președinte
• Ionuț Badea, Aurel Țicleanu – vicepreședinți
• Sandu Tăbîrcă – secretar general
• Ion Geolgău, Marcel Răducanu, Dumitru Dumitriu, Miodrag Belodedici, Ion Vlădoiu, Dan Apolzan, Ionel Augustin, Dumitru Moraru, Mihai Ianovschi, Ciprian Paraschiv, Christos Papadopoulos – membri
• Vlad Munteanu, Marcel Pușcaș, Andrei Vochin, Vlad Ungureanu (secretar) – membri fără drept de vot