Premieră pe pagina de Facebook a Federației Române de Fotbal! Joi, 16 februarie, timp de o jumătate de oră, președintele Răzvan Burleanu a intrat în direct și a răspuns întrebărilor adresate de fanii echipei naționale.

Vorbind despre organizarea Euro 2020, turneu final la care Bucureștiul va găzdui patru partide, președintele FRF a spus că ”anul acesta vor demara lucrările la stadioanele Arcul de Triumf, Rapid și Ghencea. Sunt ceva dificultăți la Dinamo, cu litigii privind dreptul de proprietate”.

Întrebat dacă echipa națională va juca pe noua arenă ”Ion Oblemenco”, din Craiova, Răzvan Burleanu a precizat că ”strategia federației presupune ca naționala să nu mai joace doar în București, pe Arena Națională. Echipa trebuie să fie acolo unde suporterii își doresc și unde infrastructura permite. De aceea am jucat recent la Giurgiu, la Cluj, în primăvară revenim la Cluj. Ne dorim ca arena din Craiova să fie gata cât mai repede și fie în septembrie, fie în octombrie, să putem juca acolo”.

Inițiativa dialogului cu fanii în direct pe pagina de Facebook va continua și cu alți manageri din cadrul Federației Române de Fotbal.