Bergenbier revine ca sponsor al Federației Române de Fotbal și al Echipei Naționale de Fotbal a României după 7 ani. "Sunt foarte onorat să anunţ reîntoarcerea acasă a unui prieten bun al fotbalului românesc. Este o dovadă a faptului că prieteniile adevărate nu ţin de frecvenţa întâlnirilor, ci de alte aspecte mult mai importante. Sunt convins că împreună vom realiza lucruri importante pentru fotbalul românesc. Tricoul galben reprezintă o adevărată campanie a federaţiei şi sper ca la următorul meci al naţionalei, să vedem, din nou, o mare de galben pe stadion. De astăzi, tricoul galben revine acasă, în spaţiul intim al fiecărui suporter", a spus președintele FRF, Răzvan Burleanu.
 
"Detaliile contractului sunt confidenţiale şi nu le pot dezvălui, însă tot ce pot spune este că acest parteneriat este avantajos de ambele părţi şi va susţine performanţa. Este vorba despre un suport extrem de consistent pentru fotbalul românesc. Atât timp cât ne-am asumat această reformă, sunt convins că putem deveni un garant al sustenabilităţii. Cum am mai spus, fără doar şi poate, acest parteneriat va susţine performanţa", a completat Răzvan Burleanu.
 
Lucian Ghinea, președintele Bergenbier, a declarat: "Sperăm ca stadioanele să îmbrace din nou haina galbenă, iar suporterii să ne simtă aproape pe echipa naţională şi de ei. Vom susţine echipa naţională atât în preliminariile Euro 2016, cât şi în meciurile de calificare pentru Campionatul Mondial 2018 din Rusia".