Cristina Dorcioman a condus la centru un meci din sferturile Ligii Campionilor la feminin, fiind ajutată de alte trei compatrioate. Joi seara, Istvan Kovacs va arbitra amicalul dintre Grecia şi Muntenegru

România a fost prezentă în sferturilor de finală ale celei mai importante competiţii europene intercluburi cu o brigadă completă de arbitri. Manşa tur a duelului dintre FC Rosengård şi 1. FFC Frankfurt a avut-o la centru pe Cristina Dorcioman.

Aceasta a fost ajutată la linii de Petruţa Iugulescu şi Alexandra Theodora Apostu, în timp ce Teodora Albon a fost al patrulea oficial.

Oaspeţii s-au impus cu 1-0 pe terenul grupării suedeze, unicul gol al partidei fiind reuşit în minutul 71, de către Dzsenifer Marozsán, dintr-o lovitură de pedeapsă.

Un arbitru şi doi asistenţi au fost delegaţi la Pireu

Partida dintre Grecia şi Muntenegru se dispută în această seară, cu începere de la ora 20:00, pe Stadio Georgios Karaiskáki din Pireu. Istvan Kovacs va fi prezent la centru, asistat la linii de compatrioţii săi Vasile Marinescu şi Alexandru Cerei, în timp ce al patrulea oficial este grecul Anastassios Papapetrou.