Noul director tehnic al Federației Române de Fotbal, Mihai Stoichiță, a fost validat, în urma deciziei Comitetului Executiv din 27 februarie, în funcția de președinte al Comisiei Tehnice.

De asemenea, Comitetul Executiv a aprobat cu unanimitate de voturi și componența comisiei federale, din care vor face parte și nume importante ale fotbalului românesc, precum Marcel Răducanu, Ionel Augustin și Dumitru Dumitriu. 

Componența Comisiei Tehnice:

• Mihai Stoichiță – președinte
• Ionuț Badea, Aurel Țicleanu – vicepreședinți
• Sandu Tăbîrcă – secretar general
• Ion Geolgău, Marcel Răducanu, Dumitru Dumitriu, Miodrag Belodedici, Ion Vlădoiu, Dan Apolzan, Ionel Augustin, Dumitru Moraru, Mihai Ianovschi, Ciprian Paraschiv, Christos Papadopoulos – membri
• Vlad Munteanu, Marcel Pușcaș, Andrei Vochin, Vlad Ungureanu (secretar) – membri fără drept de vot

La finalul ședinței, președintele FRF, Răzvan Burleanu, și noul președinte al Comisiei Tehnice, Mihai Stoichiță, au susținut o conferință de presă.

Răzvan Burleanu a declarat următoarele: “Am căutat să avem antrenori cu experiență, tehnicieni care au pregătit jucători de mare anvergură, antrenori implicați la nivel de copii și juniori. Sunt și persoane din exterior în această Comisie, dar și din interiorul Federației. Am adus personalități din generații diferite, pentru un mix mai amplu de pregătire, oameni care au făcut peformanță".

De asemenea, Mihai Stoichiță a spus că munca sa va fi una exclusiv pe terenul de joc: “Trebuie să mutăm fotbalul din birouri pe teren. Trebuie să gândim viitorul de astăzi. Sper să rămână ceva în urma muncii mele de la FRF”.