A opta ediţie a Campionatului Mondial Under 20 feminin a debutat duminică în Papua Noua Guinee. Cele patru stadioane din capitala Port Moresby vor găzdui partidele acestui turneu până pe 3 decembrie, când se va disputa ultimul act al competiţiei.

România este reprezentată la această competiţie de arbitrul asistent Mihaela Ţepuşă, care va debuta în această dimineaţă, de la ora 11:00 (ora României), în meciul Ghana – Noua Zeelandă. Ea va face parte din aceeaşi brigadă cu arbitrul Monika Mularczyk (Polonia) şi asistentul Maryna Striletska (Ucraina), în timp ce Sara Persson (Suedia) este al patrulea oficial. Meciul se va disputa pe arena Sir Hubert Murray Stadium din Port Moresby şi va conta pentru grupa C, din care mai fac parte Franţa şi Statele Unite.

Primele două clasate din cele patru grupe vor merge mai departe, în faza sferturilor de finală, programate pe 24 şi 25 noiembrie. Semifinalele se vor disputa pe 29 noiembrie, iar finala Campionatului Mondial va avea loc în data de 3 decembrie, de la ora 11:30, ora României, pe National Football Stadium din Port Moresby.