Gianni Infantino a trimis o scrisoare către Federația Română de Fotbal în care își exprimă regretul pentru dispariția fostului internațional Bujor Hălmăgeanu, la vârsta de 77 de ani.

“Vă rog să acceptați condoleanțele mele pentru dispariția lui Bujor Hălmăgeanu, fost internațional și antrenor. În cariera sa, acesta a strâns 22 de selecții în echipa națională a României, în perioada 1964-1972 și a fost component alechipei naționale care a ajuns în sferturile de finală ale Jocurilor Olimpice de la Tokyo din 1964.

La nivel de club, și-a petrecut cea mai mare parte a carierei la Steaua București. În 13 sezoane, a câștigat un titlu de campion, și de șase ori a cucerit trofeul Cupei. După încheierea carierei de jucător, acesta a antrenat mai multe echipe din România.

În numele întregii comunități fotbalistice internaționale, v-aș fi recunoscător dacă puteți transmite condoleanțele noastre familiei și celor dragi. Ne-am dori ca, într-o oarecare măsură, cuvintele noastre să aducă puțină pace și alinare în aceste momente triste”, a scris președintele FIFA.