Federația Română de Fotbal anunță încheierea procesului de acreditare la partida Dinamo Kiev U19 – Sporting Lisabona U19, din UEFA Youth League!

Meciul se va disputa pe stadionul ”Giulești” din București, joi, 7 aprilie, de la ora 15:00.

LISTA JURNALIȘTILOR ȘI FOTOREPORTERILOR ACREDITAȚI

Acreditările vor putea fi ridicate de la Casele de Bilete de la stadionul Giulești, în ziua meciului, începând cu ora 10:00.

Federația Română de Fotbal este implicată în organizarea acecstei partide. FRF a informat oficial Federația de la Kiev, încă din 27 februarie, că e dispusă să acorde tot sprijinul necesar astfel încât partidele echipelor ucrainene să se poată desfășura pe teritoriul României. Acest demers face parte din campania FRF „Pentru fotbal, pentru viață!”, derulată pentru ajutorarea victimelor războiului din Ucraina. În organizarea acestei partide sunt implicați mai mulți angajați FRF, cu experiență în managementul evenimentelor sportive majore, participanți la EURO 2020, precum și la gestionarea meciurilor Echipei Naționale a României.

În cadrul aceleiași campanii, Federația Română de Fotbal a colaborat cu Ministerul Sportului pentru preluarea a 130 de ucraineni, cazați apoi în facilități ale Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse și ale Ministerului Sportului. Alături de Penny și UEFA Foundation for Children, FRF a trimis și un camion TIR cu alimente și produse medicale către regiunea Cernăuți, în Ucraina.