Lista acreditărilor la Adunarea Generală FRF din 18 aprilie

REGULAMENTUL MEDIA PENTRU ADUNAREA GENERALĂ FRF

– Accesul în incinta Casei Fotbalului va fi permis doar jurnaliștilor acreditați.

– Accesul presei în sala de conferințe “Ioan Chirilă” de la Casa Fotbalului în data de 18 aprilie va fi permis începând cu ora 10:15, pentru ridicarea acreditărilor. Acestea se vor putea ridica în baza legitimației de serviciu vizată pe anul 2018.

– Accesul în sala “Nicolae Dobrin” va fi făcut organizat, pentru fotografi și cameramani, la ora 10:30, iar accesul organizat al celorlalți reprezentanți ai presei, la ora 10:55.

– Fotografii și cameramanii vor avea un spațiu comun alocat, în vreme ce reporterii acreditați vor avea locuri pe scaune, nominalizate.

– Prezența reprezentanților presei în sala “Nicolae Dobrin” este permisă pe întreaga durată a evenimentelor găzduite în 18 aprilie de Casa Fotbalului.

– Cu ocazia pauzelor, reprezentanții presei, atât fotografii, cameramanii, cât și reporterii, vor fi invitați în sala de conferințe „Ioan Chirilă”, acolo unde vor beneficia de o zonă de catering.

– La finalul Adunării Generale FRF, va fi organizată lângă sala “Nicolae Dobrin” o zonă mass-media cu panou pentru declarații. Orice alte solicitări privind organizarea de studio-uri sau zone mass-media până la finalul Adunării Generale nu pot fi onorate, din rațiuni de spațiu.