Pe 24 august s-a încheiat procesul de acreditare pentru cele două partide din preliminariile EURO 2016. Partida de la Budapesta va avea loc pe stadionul Groupama Arena, de la ora locală 20:45, în timp ce duelul cu naţionala Greciei se va disputa pe Arena Națională din București, de la ora 21:45.

În urma centralizării cererilor trimise de reprezentanții presei scrise și ai posturilor nedeținătoare de drepturi TV a fost stabilită lista finală a acreditărilor pentru această partidă. Acestea vor putea fi ridicate înainte de conferinţa de presă a naţionalei României, care va avea loc în preziua meciului cu Ungaria, de la ora 18:00 (ora locală), la stadionul Groupama Arena.

Programul de presă din preziua meciului cu Ungaria va cuprinde conferinţa de presă a naţionalei gazdă, care va avea loc de la ora 16:30, urmată de antrenamentul oficial, programat de la ora 17:00. Accesul presei va fi permis doar la primele 15 minute din antrenament. După conferinţa de presă de la ora 18:00, naţionala României va susţine antrenamentul oficial de la ora 18:30, la care va fi permis accesul presei pentru primele 15 minute. Toate orele mai sus menţionate reprezintă ora locală, Ungaria aflându-se cu o oră înaintea României.

Jurnaliștii care vor călători la Budapesta pentru meciul din preliminariile EURO 2016 sunt rugați să nu se cazeze la hotelul Marriott la care va sta delegația României.

 

LISTA JURNALIȘTILOR ACREDITAȚI LA MECIUL UNGARIA – ROMÂNIA

 

Pentru meciul cu Grecia, acreditările pentru posturile de televiziune şi de radio nedeţinătoare de drepturi, precum şi pentru presa scrisă, vor fi distribuite la Mogoşoaia, pe 6 septembrie, cu ocazia activităţii de presă a naţionalei României. Conferinţa de presă va avea loc de la ora 18:00, iar antrenamentul oficial de la ora 18:30, primele 15 minute fiind deschise presei.

Acreditările pentru fotoreporteri şi pentru jurnaliştii care nu pot ajunge la Mogoşoaia  vor fi distribuite la Arena Naţională, tot pe 6 septembrie, cu ocazia activităţii de presă a naţionalei Greciei, cu menţiunea că aceştia din urmă sunt rugaţi să anunţe din timp acest lucru pe adresa comunicare@frf.ro.

Antrenamentul oficial al acesteia va avea loc de la ora 18:30, iar conferinţa de presă va avea loc de la ora 19:50. Şi în acest caz, accesul presei va fi permis doar la primele 15 minute ale antrenamentului oficial.

Presa din provincie, care nu va putea ajunge pe 6 septembrie la Bucureşti sau Mogoşoaia, va putea ridica acreditările de la Casa Fotbalului, în ziua meciului, între orele 12:00 şi 16:00.

LISTA ACREDITĂRILOR NUMERICE LA MECIUL ROMÂNIA – GRECIA