Cele două noi competiţii de elită ale fotbalului juvenil, la categoriile de vârstă sub 19 ani şi sub 17 ani, au fost lansate oficial pe 27 august, în cadrul unei conferinţe de presă organizate în Sala ”Ioan Chirilă” a Casei Fotbalului. La fiecare categorie de vârstă evoluează cele mai bune 24 de echipe din ţară, împărțite în câte două serii geografice. În plus, în Liga Elitelor U17 vor evolua şi echipele celor două Centre Regionale de Excelenţă de la Timişoara şi Târgu Mureş.

Federaţia Română de Fotbal vă aşteaptă în număr cât mai mare la stadioanele care vor găzdui partidele rundei inaugurale, de la ora 12:00 pentru Liga Elitelor U19 şi de la ora 14:00 pentru Liga Elitelor U17, conform programului următor:

LIGA ELITELOR U19 / LIGA ELITELOR U17

Liga Elitelor are secţiune pe site şi pagini de Facebook

Cu acest prilej, Federaţia Română de Fotbal anunţă inaugurarea unei secţiuni pe site, dedicată special acestor competiţii şi care poate fi accesată din meniul Competiţii, secţiunea Liga Elitelor sau direct, pe adresa: www.frf.ro/ligaelitelor. Aici puteţi afla ultimele ştiri despre Liga Elitelor U19 şi Liga Elitelor U17, programul etapei curente şi a delegărilor, precum şi lista cluburilor participante.

Totodată, cele două competiţii au, fiecare, pagini de Facebook dedicate, acolo unde veţi găsi informaţii utile, galerii foto şi video.

LIGA ELITELOR U19 – FACEBOOK / LIGA ELITELOR U17 – FACEBOOK