Federația Română de Fotbal aduce la cunoștința tuturor celor interesați deschiderea Procedurii de LICITAȚIE privind atribuirea Pachetelor ce conțin drepturi de transmisie a meciurilor de fotbal disputate în cadrul competiției “Liga a 2-a”, pe teritoriul României și extern, pentru sezonul competițional 2016 – 2017, începând cu etapa a 2-a.

Prima etapă nu este inclusă în pachetele ce conțin drepturi de transmisie a meciurilor din cauza timpului scurt rămas până la desfășurarea acesteia ceea ce determină implicit imposibilitatea respectării termenelor procedurale de organizare și desfășurare a procedurii de licitație. Subliniem faptul că această situație a fost determinată de starea de incertitudine existentă la nivelul eșalonului secund cu privire la componența nominală a Ligii a 2-a.

Caietul de sarcini aferent procedurii de licitație este disponibil gratuit persoanelor interesate și se poate obține de către orice persoană interesată prin intermediul poștei electronice, adresându-se un e-mail în acest sens către adrian.stangaciu@frf.ro în perioada 4 august 2016 – 8 august 2016.

Persoanele interesate vor trebui să atașeze mailului transmis către FRF:
– Delegație/Împuternicire/Procură acordată persoanei care se prezintă în vederea achiziționării caietului de sarcini
– Copie CI a persoanei care se prezintă în vederea achiziționării caietului de sarcini

Toate detaliile privind condițiile de participare, termenele procedurii, conținutul pachetelor de drepturi se regăsesc în cuprinsul Caietului de sarcini.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să ne contactaţi la: STR. SERGENT VASILE ȘERBĂNICĂ NR. 12, SECTOR 2, BUCURESTI; FAX (+40) 213029192 sau 0213029177; E-MAIL: adrian.stangaciu@frf.ro .