Răzvan Burleanu a fost însoțit la întâlnire de managerul Departamentului de Dezvoltare Fotbalistică din cadrul FRF, Ciprian Paraschiv, de Aurel Țicleanu, membru al Comisiei Tehnice FRF și de Daniel Petcu, manager Grow.

Președintele FRF a discutat la sediul Primăriei Reșița cu edilul orașului, Ioan Popa, cu viceprimarul orașului, Adrian Dacica, și cu președintele AJF, Viorel Lolea. Întâlnirea s-a finalizat cu semnarea contractului de colaborare între Federația Română de Fotbal și Primăria Municipiului Reșița. 

Evenimentul a fost precedat de o vizită la Baza Sportivă Gloria din Reșița, viitoarea locație a noului teren de fotbal. 

Construirea la Reșița a unui teren de dimensiuni standard cu gazon sintetic face parte dintr-un amplu proiect al Federației Române de Fotbal prin care se dorește amenajarea a 18 suprafețe de joc, investiția totală din partea FRF fiind de două milioane de euro.

"Sunt foarte încântat să revin la Reșița pentru un asemenea proiect important derulat de FRF împreună cu autoritățile locale. Construirea acestor terenuri va ajuta la dezvoltarea fotbalului de la baza acestuia, iar juniorii din oraș vor avea unde să se pregătească în condiții foarte bune. Există un fond de 2 milioane de euro al FRF, bani privați, din care vrem să construim 18 asemenea terenuri", a declarat președintele FRF, Răzvan Burleanu.