S-a încheiat sezonul în Liga Elitelor la categoriile de vârstă Under 17 și Under 19, competiții în care participă și echipele Centrelor de Excelență ale Federației Române de Fotbal. Urmează turneele finale care vor stabili campioana!

La finalul campionatului, formația Centrului de Excelență de la Timișoara se află pe poziția a doua în seria Vest la ambele categorii de vârstă, în Liga Elitelor, clasare ce i-ar permite participarea la turneul final național. Totuși, conform regulamentului Federației Române de Fotbal, cele două echipe vor ceda locul următoarelor clasate.

La categoria Under 19, echipa Centrului de Excelență de la Timișoara care folosește juniori născuți în anul 2000, în timp ce restul formațiilor au în componență fotbaliști născuți în în anii 1998 și 1999, s-a clasat la un punct în spatele câștigătoarei seriei, LPS Satu Mare.

La U17 Elită, seria Vest, bănățenii au acumulat 63 de puncte și au încheiat sezonul la șase puncte în spatele câștigătoarei, ACS UTA Bătrâna Doamnă.

Centrul de Excelență Târgu Mureș s-a clasat pe poziția a șaptea la categoria de vârstă U19, în timp ce la U17 juniorii au terminat campionatul pe locul 5. La U17 Elită, în seria de Est, Centrul de Excelență Buzău a terminat sezonul pe locul 6, în timp ce în Vest, Tricolor11 Deva s-a clasat pe poziția a șaptea.