Până în prezent, în cadrul acestui program, peste 5000 de elevi bucureşteni au beneficiat de invitaţii gratuite la evenimentele sportive care au avut loc în București.
 
Începând cu data de 28 mai spotul acestei campanii, “Invitaţie la Fair Play”, va putea fi vizionat pe reţeaua de panouri electronice publicitare stradale, pe monitoarele din mijloacele de transport în comun ale R.A.T.B. şi pe monitoarele Arenei Naționale. 
 
De asemenea, programul de meci dedicat de Federația Română de Fotbal acestei finale și oferit gratuit tuturor spectatorilor va conține și mesaje ale prezentei campanii precum: „Comportamentul preventiv vă apără de probleme”, „Nerespectarea regulilor în sport interzice accesul la competițiile și jocurile sportive”.
 
Acţiunea face parte dintr-un program complex de prevenire desfășurat de Jandarmeria Capitalei în parteneriat cu Instituţia Prefectului Municipiului Bucureşti, Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, Direcţia Pentru Sport şi Tineret a Municipiului Bucureşti, Regia Autonomă de Transport Bucureşti, Federaţia Română de Fotbal, Liga Profesionistă de Fotbal şi principalele cluburi de fotbal din Capitală: FC Steaua București, Dinamo şi Rapid, care are ca scop promovarea valorilor sportive, în special în rândul tinerilor suporteri, prevenirea actelor de huliganism, precum şi creşterea gradului de siguranţă al spectatorilor pe stadioane.