De astăzi, 29 iulie 2015, începe perioada de înscriere pentru cei care își doresc să dea examenul care să le permită să îndeplinească rolul de observator de joc. Perioada de înscriere se încheie pe 10 august 2015, la ora 14:00 
 
Înscrierea pentru susținerea examentului de observator se face pe baza unui dosar care trebuie să conțină următoarele documente: cerere scrisă și semnată, CV din care să reiască experiența în activitatea fotbalistică, potrivit art. 64, alin. 2 din Regulamentul de organizare a activității fotbalistice, ”Persoanele care doresc să obțină calitatea de observator oficial trebuie să aibă o calificare în activitatea fotbalistică în cadrul FRF, LPF, AJF, AMFB sau cluburilor de fotbal”, și cazier judiciar. 
 
Aceste formalități nu se aplică și în cazul persoanelor care au obținut deja calitatea de observator în urma examenului organizat în anul 2014.
 
Documentele pot fi transmise la numărul de fax 021 302 91 92 sau pot fi depuse la sediul Federației Române de Fotbal, Casa Fotbalului, etaj 2, camera 2, la doamna Silvia Boroneanț, până la data de 10 august 2015, ora 14:00.
 
Alte detalii vor fi comunicate ulterior prin intermediul site-ului FRF.ro.