Ultimii doritori își pot depune dosarele la centrul de înscriere de la ASE, www.postuniversitare.ase.ro, până la data de 20 februarie, iar prima sesiune de prezență va avea loc pe 26 februarie a.c., începând cu ora 15:00. Totodată, mai există locuri disponibile la cursul de marketing sportiv, pentru care nu s-a stabilit încă o dată de încheiere a înscrierilor.

Prin parteneriatul cu ASE, Federația Română de Fotbal asigură cele mai bune condiții de dezvoltare a competențelor profesionale ale personalului implicat în managementul cluburilor de fotbal și contribuie, pe palierul bunei guvernanțe în sport, la o consolidare instituțională necesară performanței viitoare. Scopul este acela ca, în cel mai scurt timp, conducătorii cluburilor de fotbal din țară să beneficieze de cele mai noi și mai valoroase cunoștințe de specialitate, care să le servească în crearea condițiilor optime pentru dezvoltarea performanței sportive.

Detalii despre cursuri și desfășurarea acestora puteți obține de la Florin Șari, manager de bună guvernanță și responsabilitate socială în cadrul FRF, la adresa de mail: florin.sari@frf.ro.