În conformitate cu dispoziţiile art. 36 din Statutul Federaţiei Române de Fotbal, Comitetul de urgenţă compus din Răzvan Burleanu – Preşedinte FRF, Gino Iorgulescu – Prim-vicepreşedinte FRF, Octavian Goga – Vicepreşedinte FRF, a hotărât:

1. Având în vedere Avizul Departamentului Juridic al FRF aprobă cesionarea dreptului de participare  în competiții a echipelor de fotbal seniori și juniori de la FOTBAL CLUB ARGEȘ PITEȘTI, club de drept public, către ASOCIAȚIA “CLUBUL SPORTIV CAMPIONII FOTBAL CLUB ARGEȘ”, club de drept privat. În temeiul prezentei decizii, aprobă dezafilierea clubului Fotbal Club Argeș Pitești și afilierea provizorie a Asociației Clubul Sportiv Campionii Fotbal Club Argeș.

2. Având în vedere organizarea cursului de instruire a observatorilor de arbitri Liga a 3-a în perioada 05.08 – 07.08.2019, aprobă lista nominală a observatorilor de arbitri din lotul Liga a 3-a pentru sezonul competitional 2019/2020.

3. Aprobă referatul Managerului Direcției Competiții a FRF cu privire la completarea locurilor vacante din cadrul Ligii 3, ediția 2019/2020, rămase ca urmare a neînscrierii în competiție a 3 cluburi care dețineau dreptul de participare în campionatul național Liga 3,  cu următoarele cluburi:

  • ACS FC AGRICOLA BORCEA
  • LPS CETATE DEVA
  • CS ATLETIC BRADU (actual ACS VEDIȚA COLONEȘTI M.S.)

4. Aprobă ca ACS Petrolul 52 să participe în competițiile fotbalistice aflate sub auspiciile FRF, în sezonul 2019-2020, sub denumirea mărcii Petrolul Ploiești.

5. Aprobă ca Fotbal Club Rapid 1923 S.A. să participe în competițiile fotbalistice aflate sub auspiciile FRF, în sezonul 2019-2020, sub denumirea mărcii Fotbal Club Rapid.