În conformitate cu dispoziţiile art. 49 din Statutul Federaţiei Române de Fotbal, Comitetul de Urgenţă compus din Răzvan Burleanu – Preşedinte FRF, Gino Iorgulescu – Prim-vicepreşedinte FRF, Octavian Goga – Vicepreşedinte FRF hotărăște:

– Aprobă afilierea provizorie a cluburilor cu activitate de fotbal în sală înscrise exclusiv în competiția U19, respectiv Asociația Club Sportiv West Deva și Asociația Club Sportiv Forța Oltenia Craiova.
– Aprobă Contractul de asociere dintre cluburile CSS Colegiul Național Nicu Gane Fălticeni și Clubul Sportiv Pro Academy Fălticeni (club cu activitate de fotbal în sală participant în Liga 2 de fotbal în sală).
– Având în vedere modificările efectuate de către UEFA cu privire la creșterea duratei unei reprize la jocurile de juniori U17 de la 40 la 45 de minute, aprobă solicitarea Departamentului Competiții al FRF cu privire la modificarea duratei unei reprize la jocurile din cadrul competițiilor de juniori U17 de la 40 la 45 de minute și în cadrul competițiilor naționale. Această modificare va intra în vigoare și va fi aplicabilă începând cu data de 28.09.2018, debutul competițiilor Liga Elitelor U17 și Campionatul Național de Juniori U17.
– Având în vedere asigurarea continuității activității CCA, aprobă propunerea Președintelui FRF ca domnul Kyros Vassaras să continue activitatea de Președinte al CCA cu o remunerație lunară nemodificată față de contractul anterior.
– Aprobă corelarea dispozițiilor art. 40 alin. 2 din Regulamentul Disciplinar cu prevederile art. 35 alin. 5.2 din ROAF, textul alin. 2 al art. 40 din RD urmând a fi modificat astfel:

„Cartonașele galbene sunt preluate în cadrul fazelor succesive ale aceleiași competiții. Prin excepție, avertismentele primite în prima fază a competiției/până în faza anterioară șaisprezecimilor Cupei României nu vor mai fi preluate în jocurile de baraj/șaisprezecimile Cupei României.”