– Constată că Liceul Regina Maria CSS Dorohoi nu a îndeplinit obligația de a depune la FRF Certificatul de Identitate Sportivă în vederea afilierii provizorii. Prin urmare Liceul Regina Maria CSS Dorohoi nu va fi afiliată la Federația Română de Fotbal și nu va participa în competițiile de juniori U17 și U19 organizate de FRF.

– Aprobă programul competițional al Campionatului național Liga 3, ediția 2017-2018, astfel cum este acesta redat în Referatul Managerului Departamentului Competiții al FRF.

– Ia act de solicitarea SC Fotbal Club FCSB SA și dispune modificarea art. 19 alin. 9 lit.c din Regulamentul privind Statutul și Transferul Jucătorilor de Fotbal astfel:

c) pentru legitimarea sau transferul jucătorilor comunitari (cetățeni străini din statele membre ale UE) cluburile interesate trebuie să depună la forul competent documentele prevăzute de alin. 9, lit.b), pct.1,2 și 4, precum și certificatul de înregistrare emis de autoritatea competentă. Cluburile au obligația de a depune la forul competent în termen de 90 de zile de la data legitimării jucătorului comunitar certificatul de înregistrare emis de autoritatea competentă.

– În temeiul art. 4bis din Regulamentul de Organizare a Activității Fotbalistice aprobă următoarele contracte de asociere:

a) ACS Performer Constanța și ASSCS Farul Constanța;
b) ACS Colțea 1920 Brașov și AFC Hărman;
c) CSS Reghin – LT Lucian Blaga Reghin și CSM Avântul Reghin
d) CSS nr. 2 Baia Mare și ACS Fotbal Comuna Recea