În conformitate cu dispoziţiile art. 36 din Statutul Federaţiei Române de Fotbal, Comitetul de Urgenţă compus din Răzvan Burleanu, Preşedinte FRF, Gino Iorgulescu, Prim-vicepreşedinte FRF, Octavian Goga, Vicepreşedinte FRF, hotărăște:

– Având în vedere acordul majorității membrilor Comitetului Executiv al FRF aprobă numirea domnului Daniel Isăilă în funcția de antrenor principal al echipei naționale de tineret (U21) a României.

– Aprobă completarea art. 41 alin. 1 lit. b din Regulamentul Disciplinar al FRF astfel:

b) jucătorii juniori, suspendați pentru eliminare nu au drept de joc în nicio competiție oficială de seniori sau de juniori, până la executarea completă a sancțiunii. Se iau în calculul executării sancțiunii numai etapele din cadrul competiției (de seniori sau de juniori) în care jucătorul junior a săvârșit abaterea pentru care a fost sancționat. Prin excepție, jucătorii suspendați pentru eliminare în cadrul Cupei României la juniori sau Supercupei României la juniori vor executa sancțiunea doar în jocurile contând pentru aceste două competiții, având drept de joc în celelalte competiții de seniori sau de juniori.

– Prezenta Decizie intră în vigoare începând cu data adoptării și va  fi comunicată Unităților de management competente ale FRF și persoanelor interesate pentru a fi pusă în aplicare.