În conformitate cu dispozițiile art. 36 din Statutul Federației Române de Fotbal, Comitetul de Urgență compus din Răzvan Burleanu – Președinte FRF, Gino Iorgulescu — Prim-vicepreședinte FRF, Octavian Goga — Vicepreședinte FRF, hotărăște:

  1. În temeiul art. 4 bis din ROAF, aprobă contractul de asociere dintre cluburile: Clubul Sportiv Municipal Avântul Reghin (club participant în Liga 3) și CSS Liceul Tehnologic Lucian Blaga Reghin (club cu activitate de copii și juniori).
  2. În temeiul art. 4 bis din ROAF, aprobă contractul de asociere dintre cluburile: ACS Fotbal Comuna Recea (club participant în Liga 3) și Clubul Sportiv Școlar Nr. 2 Baia Mare (club cu activitate de copii și juniori).
  3. Având în vedere Avizul Departamentului Juridic, aprobă cesionarea activității sportive și a dreptului de participare în competițiile de seniori și de juniori de la Asociația Club Sportiv Dumbrăvița către Clubul Sportiv Comunal Dumbrăvița.
  4. Având în vedere Decizia de la punctul 3 de mai sus, aprobă dezafilierea provizorie a clubului ACS Dumbrăvița și afilierea provizorie a clubului CS Comunal Dumbrăvița.
  5. Aprobă afilierea provizorie a cluburilor nou-promovate în Liga 3 astfel cum sunt acestea menționate în Referatul Departamentului Licențe/Afilieri (anexat), cu excepția clubului Club Sportiv Municipal Satu Mare a cărui situație va fi clarificată ulterior soluționării definitive a dosarului aflat pe rolul organismelor jurisdicționale ale FRF cu privire la îndeplinirea de către acest club a condițiilor de înscriere în competiția Liga 3. 
  6. Ia act de dezafilierea de drept a cluburilor care nu au formulat cerere de înscriere în Campionatul Național Liga 3, ediția 2019/2020 astfel cum sunt acestea menționate în Referatul Departamentului Licențe/Afilieri (anexat).
  7. Aprobă afilierea provizorie a cluburilor retrogradate și ulterior reprimite în Liga 3 astfel cum sunt acestea menționate în Referatul Departamentului Licențe/Afilieri (anexat).
  8. Aprobă afilierea provizorie a cluburilor de fotbal în sală astfel cum sunt acestea menționate în Referatul Departamentului Licențe/Afilieri (anexat), cu excepția clubului Asociația Club Sportiv Viitorul Băleasa.
  9. Aprobă referatul Managerului Departamentului Competiții și dispune completarea locului vacant în Liga 3, ediția 2019/2020, apărut ca urmare a Deciziei Comisiei de Disciplină și Etică a FRF din data de 5 august 2019 cu clubul CSM PAȘCANI, sub rezerva menținerii deciziei Comisiei de Disciplină și Etică a FRF și în căile de atac.
  10. Având în vedere Decizia de la punctul 9 de mai sus, aprobă componența seriilor Campionatului Național Liga 3, ediția 2019/2020, sub condiția menținerii Deciziei Comisiei de Disciplină și Etică a FRF cu privire la CSM Satu Mare în toate căile de atac. (anexat)