– Aprobă solicitarea cluburilor participante în Campionatul național “Liga a 3-a” cu privire la desfășurarea jocurilor contând pentru etapa a XIX-a din competiția menționată la data de 10.04.2015. 
 
– Aprobă Referatul Comisiei de Fotbal Feminin și dispune programarea jocului dintre echipele Olimpia U.T. Cluj și CS Real Craiova, contând pentru etapa a XIV-a a competiției Superliga de Fotbal Feminin, la data de 05.04.2015 în loc de 11.04.2015, cum fusese inițial programat. 
 
– Aprobă Referatul Comisiei de Fotbal Feminin și dispune programarea jocului dintre echipele Olimpia U.T. Cluj și Sporting Lugaș, contând pentru etapa a XIII-a din cadrul Seriei 1 a Campionatului national de fotbal femin, la data de 05.04.2015 în loc de 11.04.2015, cum fusese initial programat. 
 
– Aprobă Referatul Comisiei de Fotbal Feminin și dispune programarea jocului dintre echipele Heniu Prundu Bârgaului și FC Brazi, contând pentru etapa a XIV-a a competiției Superliga de Fotbal Feminin, la data de 05.04.2015 în loc de 11.04.2015, cum fusese initial programat. 
 
– Aprobă referatul Cluburilor ACS Fortius 2014 Buzău și FC Gloria Buzău și dispune programarea jocului dintre echipele LPS Iolanda Balas Soter Buzău și FC Gloria Buzău, contând pentru etapa a XXII-a din cadrul Campionatului national al Juniorilor Republicani, la data de 03.04.2015 în loc de 04.04.2015, cum fusese inițial programat. 
 
– Aprobă modificarea art. 107 indice 1 din Regulamentul Disciplinar al Federației Române de Fotbal, prin adăugarea unui nou alineat, numărul 4. Acesta va avea următorul conținut: “În cazul în care comunicarea actelor de procedură sau a hotărârilor organismelor jurisdicționale nu poate fi făcută la numărul de fax arătat în cererea de chemare în judecată sau la sediul/domiciliul părților, Secretariatul Comisiei de Disciplină sau al Comisiei de Recurs va putea efectua actele de procedură prin afișare pe site-ul oficial al FRF, www.frf.ro. Comunicarea pe site-ul oficial al FRF are valoare de comunicare oficială pentru toate părțile interesate, termenele regulamentare urmând a fi calculate de la afișare.”