1. Aprobă reprogramarea jocului Fotbal Club Viitorul Constanţa SA – ACS Sport Team Bucureşti contând pentru etapa a II-a din competiţia Liga Elitelor U17 Est, programat iniţial la data de 05.09.2015 pentru o dată ulterioară.

2. Având în vedere interesul Federaţiei Române de Fotbal de a asigura dezvoltarea activităţii fotbalistice atât la nivelul de juniori, cât şi la nivelul fotbalului feminin şi luând în considerare faptul că respectivele structuri sportive au fost deja admise în competiţii, aprobă afilierea provizorie a cluburilor de fotbal feminin şi a cluburilor cu activitate exclusivă de copii şi juniori care au depus cereri de afiliere ulterior termenului limită de 31 iulie 2015 astfel cum sunt acestea menţionate în cuprinsul Referatului Unităţii de Management Licenţe şi Afilieri: Asociaţia Club Sportiv Olimpic Star, Asociaţia Fotbal Club Măgura 2012, Club Sportiv Juniorul, Asociaţia Fotbal Club Universitatea Galaţi (toate fotbal feminin), Clubul Sportiv Dinamo Bucureşti, CSS nr.2 Baia Mare (toate fotbal juniori)

3. Ia act de Încheierea Judecătoriei Cornetu din data de 18.08.2015 pronunţată în dosarul nr. 4474/1748/2015 prin care au fost aprobate modificările actelor constitutive în conformitate cu Hotărârea Adunării Generale nr. 26/30.07.2015 a Asociaţiei Clubul Sportiv Inter Clinceni în sensul schimbării denumirii asociaţiei în Asociaţia Club Sportiv Inter Olt Slatina şi schimbarea sediului social din localitatea Clinceni, jud. Ilfov în Municipiul Slatina, str. Unirii, nr. 3, Bl. FA16, Sc. B, parter, apt. 3, judetul Olt.

4. Constatând că CS Vişina Nouă şi Asociaţia FC OLT Slatina au formulat cereri de retragere din cadrul competiţiei Campionatul Naţional Liga a 3-a, ediţia 2015-2016 şi luând în considerare că prin retragerea celor două structuri sportive anterior menţionate seria a III-a a Ligii a 3-a conţine un număr de 13 echipe, iar seria a II-a a Ligii a 3-a conţine un număr de 15 echipe şi ţinând cont că în conformitate cu Încheierea Judecătoriei Cornetu din 18.08.2015 sediul Asociaţiei Club Sportiv Inter Olt Slatina este în Municipiul Slatina, judeţul Olt, în scopul asigurării unei competiţii echilibrate în ceea ce priveşte numărul echipelor participante în seriile Ligii a 3-a, aprobă ca Asociaţia Club Sportiv Inter Olt Slatina să fie redistribuită din seria a II-a a Ligii a 3-a în seria a III-a a Ligii a 3-a, urmând a prelua programul competiţional al clubului FC Olt Slatina.

5. Ca urmare a deciziei aferente punctului 4 din prezenta Hotărâre, aprobă solicitarea cluburilor participante în campionatul naţional Liga a 3-a, seria a II-a şi seria a III-a, ca tragerea la sorţi a jocurilor din cadrul acestor serii să se facă în baza unei formule Berger de 14 echipe în loc de utilizarea formulei Berger de 16 echipe astfel cum a fost utilizat iniţial.

6. Aprobă programul competiţional al seriei a II-a şi al seriei a III-a din cadrul Ligii a 3-a, astfel cum rezultă din tragerea la sorţi a jocurilor conform punctului 5 de mai sus.

7. Având în vedere punctele 5 şi 6 din prezenta hotărâre, jocurile CS Viitorul Domneşti – ACS FC Delta Dobrogea Tulcea şi FC Aninoasa – CS Ştefăneşti contând pentru prima etapă din cadrul Ligii a 3-a seria a II-a şi respectiv seria a III-a vor fi amânate urmând a fi reprogramate la o dată ulterioară.

8. Prezenta Hotărâre intră în vigoare începând cu data adoptării şi va fi comunicată unităților de management competente ale FRF pentru a se efectua toate demersurile necesare punerii în aplicare a prezentei