Derby a fost și în Covasna, între rivalele Spicom Sfântu Gheorghe și C.S. KSE Târgu Secuiesc. Cele două formații au evoluat cu orgoliul pe masă, câștig de cauză având în cele din urmă Spicom, care s-a impus cu 2-0 și, în urma acestui succes, își păstrează locul 5 în clasamentul din Liga I.

Dunărea Călărași a făcut scor, 11-2, în meciul disputat pe teren propriu cu CS Concordia Chiajna, o echipă rămasă fără brazilieni, dar cu câțiva tineri dornici de afirmare. Dunărea, locul 6 în clasament, a confirmat încă o dată forma bună în care se află în ultima vreme.

Informatica Timișoara, cotată cu prima șansă în disputa cu CFF Clujana Cluj-Napoca, și-a respectat statutul de favorită, impunându-se în fața ardelenilor cu scorul de 9-2. Clujenii au ținut piept bănățenilor o repriză, după care au cedat în fața echipei pregătite de Robert Lupu, selecționerul echipei naționale de futsal a României.

Deși a pierdut mai mulți jucători atât în vară cât și în această iarnă, Futsal Klub Odorheiu Secuiesc rămâne o echipă de luat în seamă în Liga I. În această etapă, formația din Odorheiu Secuiesc s-a impus în fața formației CSMS Iași cu 2-0 și cu 28 de puncte e pe locul 7 în clasament.

Dunărea Călărași – CS Concordia Chiajna 11-2
Spicom Sfântu Gheorghe – C.S. KSE Târgu Secuiesc 2-0    
CFF Clujana Cluj-Napoca – Informatica Timișoara 2-9    
Futsal Klub Odorheiu Secuiesc – CSMS Iaşi 2-0
Galactic Focșani – Muncitorul Reșița 0-3 – la „masa verde”
CS United Galaţi – a stat

Mâine
Autobergamo Deva – AS CITY'US Târgu Mureş (ora 17.30, în direct la Digi Sport 2)

* Echipa ACS Galactic Focșani s-a retras în urma înștiințării primite de către Comisia de Disciplină din data de 03.02.2016. Conform art. 79/15 din RD echipa ACS Galactic Focșani nu are drept de înscriere în competițiile organizate de FRF timp de 3 sezoane competiționale începând cu sezonul imediat următor retragerii din competiție.

ADI DOBRE