Informatica Timişoara (foto), echipă la care selecţionerul României, Robert Lupu, este antrenor-jucător, s-a impus cu 5-1 în faţa Concordiei Chiajna, ocupanta ultimei poziţii din clasament rămânând în continuare fără niciun punct, după 14 partide disputate. De menţionat că ilfovenii au folosit în acest meci cinci brazilieni, Vitinho, Andrezinho, Pacato, Segamarchi și Lucas Tadeu, toţi legitimaţi în pauza competiţională.

Scorul rundei a 15-a s-a înregistrat la Galaţi, acolo unde United s-a impus cu 7-1 în faţa celor de la KSE Târgu Secuiesc. În rest, Spicom şi City'US s-au impus în deplasare cu acelaşi scor, 4-1, la Cluj Napoca, respectiv Iaşi, în timp ce Futsal Klub Odorheiu Secuiesc a dispus cu 5-3 de Dunărea Călăraşi.

Partida Galactic Focşani – Autobergamo Deva nu s-a disputat, o decizie în privinţa omologării rezultatului final urmând a fi luată în următoarea şedinţă a Comisiei de Disciplină.

Imperial Wet, procentaj maxim după 11 etape

În cursul zilei de sâmbătă, Sala Sporturilor din Braşov a găzduit meciurile rundei cu numărul 11 a eşalonului secund. Fortius 2014 a obţinut singura victorie în "deplasare", după 9-6 cu Futsal Ceahlăul Piatra Neamţ, ocupanta locului secund în clasament. Colţea 1920 Braşov a remizat cu United 2 Galaţi, scor 4-4, în timp Inter Gheorgheni, Imperial Wet şi Luceafărul Buzău s-au impus pe linie.

Duminică, programul Ligii a II-a a continuat în aceeaşi locaţie cu meciurile rundei a 12-a, în care am consemnat câte două victorii pentru "gazde" şi "oaspeţi" şi un egal. Scorul zilei a fost stabilit de Colţea 1920, care a învins cu 11-1 pe Blue Angel Cristian Braşov.

După acest turneu, Imperial Wet (foto, sus) continuă să fie singura echipă fără înfrângere din cele două competiţii de seniori ale fotbalului în sală. Echipa din Miercurea Ciuc are un parcurs perfect, reuşind 12 victorii din tot atâtea partide jucate şi s-a distanţat la 13 puncte de United 2 Galaţi. Profitând de egalul Luceafărului Buzău cu Pro-Tineret Sighişoara, scor 6-6, echipa din oraşul de pe Dunăre a ajuns pe locul secund după victoria de duminică în faţa Ceahlăului (7-3).

Iată rezultatele integrale ale celor două competiţii:

LIGA I:
Vineri
Informatica Timişoara – Concordia Chiajna 5-1
Sâmbătă
CFF Clujana Cluj-Napoca – Spicom Sfântu Gheorghe 1-4
CSMS Iaşi – City'US Târgu Mureş 1-4
CS United Galaţi – CS KSE Târgu Secuiesc 7-1
Futsal Klub Odorheiu Secuiesc – Dunărea Călăraşi 5-3
Galactic Focşani – Autobergamo Deva nu s-a disputat
Muncitorul Reşiţa a stat

CLASAMENTUL LA ZI AL LIGII I

LIGA a II-a:
Sâmbătă

AS Inter Gheorgheni – Blue Angel Cristian Braşov 11-5
Imperial Wet – Pro-Tineret Sighişoara 5-4
Colţea 1920 Brasov – United 2 Galaţi 4-4
Futsal Ceahlăul Piatra Neamţ – Fortius 2014 6-9
Luceafărul Buzău – Bukovina Vicov 7-2

Duminică
United 2 Galati – Futsal Ceahlăul Piatra Neamţ 7-3
Bukovina Vicov – AS Inter Gheorgheni 9-7
Fortius 2014 – Imperial Wet 4-6
Pro-Tineret Sighişoara – Luceafărul Buzău 6-6
Blue Angel Cristian Brasov – Colţea 1920 Braşov 1-11

CLASAMENTUL LA ZI AL LIGII A II-A

Foto: PressAlert