Cei aproximativ 100 de copii din București au avut posibilitatea să dialogheze cu diferite „meserii”, de la șofer la medic, de la jurnalist la model, de la chimist la fotbalist etc. La masa sportivilor, alături de reprezentanți ai altor sporturi, precum karate și baschet, Victoraș Iacob le-a povestit celor mici ce înseamnă să fii fotbalist, ce calități îți trebuie și ce rol important joacă munca, disciplina și seriozitatea pe drumul spre performanță. 
 
„Le-am explicat copiilor că, indiferent dacă vor ajunge sau nu fotbaliști, acest sport, dar și altele, reprezintă o activitate pe care e important s-o practice în timpul liber, datorită efectelor benefice pe care le are pentru sănătatea fizică și mentală”, a spus Victoraș Iacob, reprezentantul FRF la evenimentul ”Îndrăznește să visezi”.
 
Acțiunea contribuie la îndepliniea obiectivului strategic 2 din Planul Strategic pentru Dezvoltarea Fotbalului din România 2015-2020, „Creșterea consistentă a numărului de practicanți și de persoane implicate în fenomenul fotbalistic”, având în planul de acțiuni ”Creșterea numărului de proiecte CSR”.