Cosmin Contra minge

Vineri, 7 septembrie, în ziua meciului România – Muntenegru, Federația Română de Fotbal lansează, în premieră, pe magazinul online al suporterilor, magazin.frf.ro, o linie de produse cu însemnele echipei naționale de fotbal a României.

Fanii tricolori își vor putea achiziționa diferite produse, mingi, boxe audio, căni, eșarfe, pixuri, fanioane, brățări, brelocuri și multe altele, inscripționate cu logo-ul și alte elemente vizuale ale echipei naționale. Produsele vor fi disponibile online, începând de vineri, 7 septembrie, pe magazin.frf.ro.

În aceeași zi, cu ocazia evenimentului organizat de FRF în Piața George Enescu din Capitală, acolo unde partida România – Muntenegru va putea fi urmărită în direct pe un ecran uriaș, fanii vor putea achiziționa produsele cu însemnele naționalei de la magazinul mobil amplasat la locație.

Federația Română de Fotbal a lansat prima identitate de brand din istorie a echipei naționale de fotbal în noiembrie 2017. Blazonul inaugurat anul trecut cuprinde o reinterpretare modernă a stemei naționale și simbolurile adaptate ale celor cinci provincii românește.