Federația de Fotbal din Turcia a găzduit la Istanbul, în zilele de 9 și 10 aprilie 2016, o întâlnire regională a asociațiilor de fotbal la care Federația Română de Fotbal a fost reprezentată de președintele Răzvan Burleanu și secretarul general Radu Vișan.

Cele 13 țări prezente au decis, în unanimitate, să adopte poziții comune în privința subiectelor ce țin de fotbalul continental și mondial. Totodată, să utilizeze mesaje unitare în comunicare cu UEFA și FIFA, dezvoltând un format care să permită promovarea intereselor fotbalistice din regiune.

FRF este prezentă deja la a treia întâlnire de acest fel, după cele din Muntenegru și Serbia, și va avea un rol determinant în dezvoltarea următorilor pași din această colaborare. Astfel, la Istanbul, s-a stabilit ca președintele Răzvan Burleanu să participe în grupul de lucru dedicat fixării principiilor de colaborare în cadrul unui document care să formalizeze acest proiect, alături de secretarii generali ai federațiilor din Turcia, Bosnia-Herțegovina, Slovenia și Macedonia.