La primul antrenament desfășurat în Germania, tricolorii au transmis un mesaj de recunoștință cluburilor la care au activat de-a lungul carierei.

Jucătorii echipei naționale au dorit să mulțumească tuturor cluburilor care le-au oferit încredere și i-au sprijinit în drumul lor spre performanță, trimitând în același timp și un mesaj către suporteri!

Cei 26 de tricolori au ieșit pe gazon cu un banner pe care era scris un mesaj de mulțumire, dedicat atât cluburilor, cât și suporterilor români prezenți. De asemenea, aceștia au îmbrăcat fiecare un tricou cu numele cluburilor la care au activat pe spate. Înainte de startul ședinței de pregătire, jucătorii au oferit tricourile respective fanilor prezenți în tribune, gest ce a subliniat încă o dată aprecierea și recunoștința lor.

Federația Română de Fotbal își exprimă profunda recunoștință față de cluburile care au investit în formarea tricolorilor, care acum reprezintă România la Campionatul European. Federația reiterează faptul că obiectivele cluburilor sunt și obiectivele echipei naționale, iar obiectivele echipei naționale sunt și obiectivele cluburilor. Această sinergie este esențială pentru succesul fotbalului românesc pe plan internațional!

Cu acest gest simbolic, tricolorii au dorit și ei să-și arate aprecierea lor pentru sprijinul primit și să sublinieze că valorile de unitate și recunoștință sunt fundamentale pentru performanțele lor viitoare.