Inaugurarea terenului sintetic din Piatra Neamt

Sâmbătă, 18 august 2018, la Piatra Neamț, președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, împreună cu primarul municipiului Piatra Neamț, Dragoș Chitic, au inaugurat un teren de fotbal cu suprafață de joc artificială.

Amenajarea unui teren sintetic de fotbal la Piatra Neamț face parte dintr-un proiect mai amplu început de Federația Română de Fotbal prin care se dorește construirea unui asemenea teren în fiecare județ din țară. Terenul, situat în apropierea stadionului Municipal, este primul din acest proiect. Federația Română de Fotbal a plătit costul suprafeței de joc, iar terenul pe care s-a construit a fost pus la dispoziție de Primăria Piatra Neamț.

“Infrastructura este o necesitate atunci când vorbim de performanță. Avem nevoie de condiții bune de pregătire pentru copiii talentați, doar așa vor putea evolua fotbalistic. Mă bucur că am găsit susținere la Piatra Neamț, lucrurile s-au mișcat foarte repede, am reușit să finalizăm acest teren într-un timp foarte scurt. Îi mulțumesc pentru asta domnului primar”, a declarat Răzvan Burleanu.

Evenimentul a avut loc înaintea partidei de juniori U15 CSM Ceahlăul – LPS Roman, acesta fiind primul meci disputat pe noua suprafață de joc.

„Mă bucur că putem oferi sutelor de copii și juniori de la cluburile sportive din Piatra Neamț care practică fotbalul o suprafață de joc modernă. Mulțumesc Federației Române de Fotbal și președintelui Răzvan Burleanu pentru sprijinul acordat în realizarea unui teren sintetic la standarde înalte, care va încuraja sportivii de la cluburile din Piatra Neamț să obțină performanță și va atrage competiții sportive importante în orașul nostru”, a declarat primarul Dragoș Chitic.