Timp de două zile, la baza sportivă Ramiro, au luptat pentru medalii selecționatele din județele Suceava, Teleorman, Dolj, Iași, Bistrița-Năsăud și Caraș-Severin, la două categorii de vârstă, Under 12 și Under 14 ani. AJF Suceava a fost aleasă să găzduiască terenul final datorită faptului că a atras în cadrul proiectului nu mai puțin de 1.400 de fete, fiind lider național la acest capitol.
 
Selecționatele județului Suceava pregătite de antrenorii Marcel Irimie și Lucian Hreamătă au avut evoluții bune și foarte bune, în final ambele urcând pe podium. În competiția sportivelor sub 14 ani, selecționata Asociației Județene de Fotbal Suceava a reușit să devină campioană națională după trei victorii din tot atâtea meciuri disputate.
 
La turneul final al proiectului de dezvoltare a fotbalului feminin inițiat de UEFA și promovat de FRF cu ajutorul AJF-urilor a fost prezent la baza sportivă Ramiro și managerul de dezvoltare fotbalistică al FRF, Ciprian Paraschiv, dar și reprezentantul fotbalului feminin în Comitetul Executiv, Alin Cioban.
 
În primul meci din grupă, echipa AJF Suceava de la Under 14 au trecut cu 1-0 de Suceava II, iar în al doilea s-au impus cu 4-1 în disputa cu echipa AJF Iași. Sucevencele au reușit să câștige finala mare în fața AJF Dolj cu scorul de 2-0 la loviturile de departajare, după 0-0 la terminarea celor două reprize. Medalia de argint a revenit echipei AJF Teleorman, după 1-0 cu AJF Iași. La sub 12 ani, AJF Suceava a trecut cu 4-0 de Suceava II și a pierdut cu 1-2 la penalty-uri cu AJF Iași, după 1-1 la finalul reprizei secunde. AJF Suceava a câștigat finala mică și medalia de bronz după 4-0 cu AJF Caraș-Severin, trofeul fiind câștigat de AJF Iași, 4-3 la loviturile de departajare în disputa cu AJF Teleorman.