În semn de compasiune faţă de familiile victimelor tragediei petrecute în clubul Colectiv din Bucureşti, gruparea clujeană a anunţat că a suspendat festivitatea tradițională de sfârșit de an.

Fondurile care au fost destinate acestui eveniment au fost redirecţionate spre două acţiuni caritabile.

Prima dintre acestea a avut loc în seara zilei de 7 decembrie 2015, atunci când întreg lotul de jucătoare împreună cu sponsorul principal BG Soft și conducerea clubului a participat la un eveniment caritabil destinat susținerii copiilor cu nevoi speciale de la Școala Speciala nr. 2, CRDEI. S-au oferit cadouri copiilor prezenți, iar compania BG Soft prin proprietarul Bernard Gorjezewsky a anunțat o donație catre Scoala Speciala de 15 computere.

Al doilea eveniment va avea loc luni 14 decembrie 2015, de la ora 20.00, în Sala Sporturilor Horia Damian. Acțiunea va consta într-o partida demonstrativă de fotbal în sală, între fetele de la Olimpia și echipa de fotbal feminin a companiei Bosch Internațional.

Intrare la acest eveniment se va face prin donarea unei jucării sau de dulciuri ce vor fi acordate copiilor cu nevoi speciale.