La inaugurarea noii Școli de fotbal au fost prezenți, printre alții, președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, și ministrul Tineretului și Sportului, Marius Dunca.

"Acest proiect demonstrează că se poate. Mediul privat poate încuraja sportul și vă mulțumesc că vă gândiți la sport. Deschiderea Școlii de fotbal Lucian Sănmărtean e un model de bună practică. Societatea are nevoie de modele pe care să le promovăm, să le dam încredere tinerilor. Lucian Sănmărtean este un model. Am încredere în acest proiect. Va felicit pentru exemplul de bună practică pe care-l dați. Vă sunt partener și susținător", a declarat ministrul Marius Dunca.

Felicitări și încurajări au venit și din partea președintelui Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, prezent la evenimentul desfășurat la Liceul Internațional de Informatică București: "Am fost încântat să-i cunosc pe cei care conduc aceste instituții de învățământ performante. Să vă asumați același obiectiv și în fotbalul de performanță. Lucian e un model. Combinația Lucian Sănmărtean – Lumina reprezintă un parteneriat model. Vrem să regăsim acest model în cât mai multe locuri".

Despre obiectivele Școlii de fotbal a vorbit chiar Lucian Sănmărtean, cel care se va implica direct în buna funcționare a acestui proiect: "Ne dorim educație și sport pentru noua generație, să-i ajutăm să-și descopere drumul în viață. La 6 ani, tatăl meu m-a luat de mână și m-a dus la fotbal, ajutându-mă să-mi găsesc drumul în viață. La acestă școală de fotbal vreau să îi ajutăm și noi pe copii să fie mai buni".

Școala de Fotbal Lucian Sănmărtean este deschisă tuturor copiilor pasionați de fotbal, cu vârste începând de la 6 ani, fete și băieți. Școala va beneficia de antrenori de specialitate, licențiați UEFA, absolvenți ai Facultății de Educație Fizică și Sport, asigurându-se astfel o pregătire de înaltă calitate. Copiii vor beneficia de cele mai bune condiții de antrenament și vor fi pregătiți pentru a participa la competiții corespunzătoare vârstei.
La Școala de fotbal Lucian Sănmărtean, sportul de performanță și educația de calitate vor fi parteneri pe tot parcursul dezvoltării acestui proiect. Deviza "Excelență în educație, excelență în sport" reprezintă fundamentul acestui proiect menit să aducă mai aproape de copii și sportul, și școala.