Un nou curs de obţinere a Licenţei B UEFA va începe în luna septembrie, context în care luni, 29 august, în sala Nicolae Dobrin a Casei Fotbalului, s-a desfăşurat un examen de admitere pentru cele 45 de locuri disponibile. Desfăşurat pe perioada a două ore, acesta a constat într-un test grilă cu 50 de întrebări. la care au participat 91 dintre cei 93 de candidaţi acceptaţi în urma analizării dosarelor.

Printre concurenţi s-au aflat fostul internaţional Adrian Mutu (foto, stânga), portarul CFR-ului, Eduard Stăncioiu, campionii naţionali cu Unirea Urziceni, Epaminonda Nicu şi Tibi Bălan (foto, dreapta) şi veteranul naţionalei de fotbal pe plajă, Raj Cărăuleanu.

În stabilirea punctajului final pentru admiterea la cursurile de licenţă B vor fi luate în calcul, procentual, următoarele criterii: examenul scris, studiile universitare sau postliceale, cariera de jucător, experienţa în antrenorat cu carnet şi deţinerea licenţei C. Rezultatele vor fi anunţate în cursul zilei de miercuri, 31 august, concurenţii având la dispoziţie 48 de ore pentru a depune eventualele contestaţii.

Rezultatele finale ale concursului, după verificarea contestaţiilor, vor fi anunţate luni, 5 septembrie