La fel ca în Liga I, unde grupările se luptă pentru titlu, și la Brașov se anunță meciuri tari, mai ales că fac parte dintr-un grup de 20 dintre cele mai bune formații din țară, care își dispută supremația la nivel de juniori în ediția a 2-a a competiției tactice organizate de clubul Colțea 1920 Brașov și Federația Română de Fotbal, denumită „Let’s Teach Football To Our Children!”.
 
La fel ca și la anul trecut, turneul își propune să-i obișnuiască pe viitorii fotbaliști cu situații pe care le întâlnesc des în timpul unui joc, cum ar fi cele de superioritate și inferioritate numerică. Astfel că, fiecare meci de la Brașov are trei reprize a câte 15 minute fiecare, după cum urmează: în prima repriză se va juca 8 contra 7; în repriza a doua se va juca 7 contra 8; ultima repriză echipele vor fi la egalitate numerică.
 
De asemenea, la jumătatea fiecărei reprize, arbitrul va opri meciul, iar antrenorii sunt obligați să introducă în teren toți jucătorii de pe banca de rezerve.
 
Pentru a le explica toate particularitățile competiției, organizatorii au avut, joi seară, o ședință tehnică, la care au participat Ciprian Jurubescu, președintele Comitetului de Organizare, Pavel Velcotă, Managerul de Competiții Juniori din cadrul Federației Române de Fotbal, și Pavel Andrei, reprezentantul Asociației Județene de Fotbal Brașov. „Ne bucurăm că lumea a primit cu entuziasm această idee de turneu tactic. Noi, la FRF, vrem să creștem și să îmbunătățim activitatea pe partea de fotbal juvenil și prin astfel de competiții tactice, împreună cu Interliga Națională și alte întreceri pe care vrem să le facem realitate putem realiza asta”, a declarat Pavel Velcotă.
 
La turneul „Let’s Teach Footbal To Our Children!” participă 20 de echipe. Printre ele se numără Fotbal Club Steaua București, Dinamo, CFR Cluj sau Petrolul Ploiești.
 
Competiția Enjoy Sports Winter Cup 2016 va continua pe toate weekend-urile din luna februarie, după cum urmează:
 
– 5 – 7 februarie – categoriile 2005, 2007 și 2009
– 12 – 14 februrarie – categoriile 2006 și 2008
– 19 – 21 februarie – categoria 2004
– 26 – 28 februarie – Juniori C (2001/2002)