Ovidiu Hațegan va arbitra partida Benfica Lisabona – Atletico Madrid din runda a şasea a fazei grupelor Ligii Campionilor. El va fi ajutat la cele două linii de Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe și de arbitrii adiționali Alexandru Tudor și Sebastian Colțescu. Al patrulea oficial va fi Radu Ghinguleac.

Partida Benfica Lisabona – Atletico Madrid este programată marţi, 8 decembrie, de la ora 21:45 (ora României) şi face parte din ultima etapă a grupei C a Ligii Campionilor. Cele două echipe iberice sunt deja calificate în faza optimilor de finală, având câte zece puncte după primele cinci etape disputate până acum. Pentru brigada din România, meciul de la Lisabona este al treilea oficiat în faza grupelor Ligii Campionilor, după Dinamo Zagreb – Arsenal şi Şahtior Doneţk – Malmö FF.

Deplasare la Baku pentru brigada condusă de Istvan Kovacs

Celălalt arbitru român care va conduce un meci de cupă europeană în această săptămână este careianul Istvan Kovacs. El va oficia joi, cu începere de la ora 20:00 (ora României), duelul dintre azerii de la Qäbälä FK şi ruşii de la FC Krasnodar. Acest meci se dispută în cadrul ultimei etape a grupei C a Europa League, oaspeţii fiind deja calificaţi în faza următoare a competiţiei, în timp ce gazdele ocupă ultimul loc în grupă.

Istvan Kovacs va fi ajutat la cele două linii de Miklos Nagy și Vasile Marinescu și de arbitrii adiționali Cristian Balaj și Marius Avram, în timp ce al patrulea oficial va fi Mihai Artene.