Săptămâna viitoare se vor disputa partidele din cadrul celei de-a doua etape a grupelor UEFA Youth League, rundă la care UEFA a delegat două brigăzi de arbitri din România. Marţi, 27 septembrie, de la ora 16:00, ora României, stadionul Georgi Asparuhov din Sofia va găzdui partida dintre echipele U19 ale cluburilor Ludogorets şi PSG, contând pentru grupa A a secţiunii dedicate cluburilor calificate în Liga Campionilor. Întâlnirea va fi condusă la centru de Radu Petrescu (foto), ajutat la linii de Radu Ghinguleac şi Mircea Grigoriu, în timp ce al patrulea oficial este bulgarul Angel Bayaltsaliev.

În aceeaşi ramură a competiţiei şi de la aceeaşi oră, dar miercuri, 28 septembrie, stadionul bazei de antrenament din La Turbie va găzdui partida dintre echipele U19 ale cluburilor AS Monaco şi Bayer Leverkusen, contând pentru grupa E. Marius Avram a fost desemnat ca arbitru al întâlnirii, iar Valentin Avram şi Alexandru Cerei îl vor ajuta de la margine, al patrulea oficial fiind francezul Florent Batta.

Data de 28 septembrie va aduce şi debutul secţiunii dedicate campionatelor naţionale la categoria U19, în care România va fi reprezentată de FC Viitorul, câştigătoarea primei ediţii a Ligii Elitelor U19. Partida de debut a constănţenilor va avea loc la Ovidiu, contra moldovenilor de la Sheriff Tiraspol, cu începere de la ora 19:00. Returul se va disputa pe 19 octombrie, de la ora 18, ora României, pe Malaya Sportivnaya Arena din Tiraspol, câştigătoarei duble manşe urmând a se califica în runda a doua a secţiunii dedicate campioanelor naţionale U19. Partida de la Ovidiu va fi condusă de o brigadă slovacă, avându-i pe Peter Kralovic la centru şi pe Miroslav Benko şi Erik Weiss la linii. Al patrulea oficial va fi din România, în persoana constănţeanului Claudiu Marcu.