Cehia va găzdui turneul final al Campionatului European Under 17 la fotbal feminin în perioada 2-14 mai 2017. Pentru a ajunge acolo, 45 de echipe naţionale, printre care şi România au intrat în campania de calificare, împărţită în două runde: turul preliminar şi turul de elită. Naţionala României a părăsit competiţia după disputarea partidelor din grupa 9 a turului preliminar, dar ţara noastră va fi reprezentată din nou în competiţie în această săptămână prin Cristina Trandafir şi Patricia Samsudean, care au fost delegate de UEFA să oficieze la meciurile din cadrul grupei 8, găzduite de Lituania.

Cristina Trandafir va debuta în competiţie în cursul zilei de luni, ca al patrulea oficial la meciul dintre Anglia şi Lituania, programat de la ora 17:00, ora României, pe Steponas Darius ir Stasys Girėnas stadionas din Kaunas. Miercuri, 26 octombrie, de la ora 14:00, ora României, va debuta şi arbitrul asistent Patricia Samsudean, care o va ajuta la margine pe Cristina Trandafir, la cealaltă tuşă fiind Gerda Eidinzonaite din Lituania, în duelul Anglia – Slovenia, găzduit de ARVI Football Arena din Marijampolė.

Cei doi arbitri din România vor fi face din nou pereche cu Gerda Eidinzonaite în ultima rundă a grupei de calificare din Lituania, la partida Rusia – Anglia, care se va disputa pe 29 octombrie, de la ora 14:00, ora României, tot pe ARVI Football Arena din Marijampolė.