Federaţia Română de Fotbal și DHL anunţă încheierea unui parteneriat prin care compania de curierat oferă sprijinul logistic necesar desfăşurării activităţii acesteia, asigurând livrarea expedierilor de tip document sau colet, în ţară şi în întreaga lume.

Federația Română de Fotbal alege DHL Express pentru primul parteneriat cu o companie de curierat expres care să asigure tansportul în condiţii de siguranţă şi rapiditate al tuturor expedierilor Federaţiei, de la documente sau echipament sportiv, la materiale de marketing și articole promoționale pentru fanii “naționalei”, în România sau oriunde în lume. DHL este prezentă în peste 220 de ţări şi teritorii din toată lumea, fiind compania cu cea mai largă răspândire la nivel internațional.

Pe lângă serviciile de curierat expres, DHL va furniza gratuit şi o gamă variată de ambalaje, soluţii de împachetare, precum şi servicii sau instrumente online de urmărire a expedierilor în timp real.

“Ne bucurăm să primim în familia fotbalului românesc un lider de piață în domeniul în care DHL face performanță. Strategia parteneriatelor de succes încheiate de Federația Română de Fotbal continuă astfel și confirmă atât repoziționarea instituției ca actor proactiv în mediul de business, cât și viziunea echipei noastre prin care ne propunem să furnizăm suportul optim pentru performanța sportivă”, a anunţat președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu.

“DHL este cunoscut deja ca un mare iubitor al activităţilor sportive la nivel global şi local. Înţelegem foarte bine munca depusă pe teren şi de aceea am ales să sprijinim sportul în diverse moduri de-a lungul timpului. Fotbalul este cel mai iubit sport în România şi suntem onoraţi să ne alăturăm oficial Federaţiei Române de Fotbal şi să o sprijinim în demersul către performanţa fotbalului românesc. Ne dorim dezvoltarea parteneriatului nostru în timp şi să contribuim la succesul Naţionalei de Fotbal a României” a declarat Daniel Kearvell, Managing Director DHL Express Romania.

DHL înseamnă Pasiune, Performanţă, Putere şi Spirit de echipă, valori pe care le regăsim şi în fotbal. De aceea, la nivel global DHL s-a alăturat în calitate de Partener Logistic cluburilor de fotbal Bayern Munich, Leicester City și Manchester United.

La nivel local, DHL Express este un susţinător tradiţional al sportului – cele mai bune exemple find: Maratonul DHL Ştafeta Carpaţilor (din 2005), sprijinirea naţionalei de rugby a României prin Parteneriatul Logistic cu Federaţia Română de Rugby (din 2011), suportul acordat sportivilor paralimpici în drumul lor către Jocurile Paralimpice de anul acesta, prin parteneriatul cu Comitetul Naţional Paralimpic (2015), sau parteneriatul logistic cu Fundatia Olimpică Română.