Alexandru Deaconu și Augustus Constantin vor participa la UEFA instructors course Refereeing Assistance Programme 2015 la Tirana (Albania), în perioada 1-4 martie 2015. Obiectivele principale ale acestui curs sunt: prezentarea noilor materiale teoretice ale FIFA și UEFA pentru instructori, îmbunătățirea metodelor de predare, aplicarea și interpretarea uniformă a legilor jocului și consolidarea rețelei internaționale a instructorilor de arbitri.
 
Tot în Albania, în perioada 5-8 martie 2015, Dan Monea, instructor fitness, va participa la UEFA fitness course 2015. Fiecarea participant va face o prezentare cu pregătirea fizică a arbitrilor din țara sa și, de asemenea, vor exista sesiuni teoretice cu privire la pregătirea fizică și sesiuni cu antrenamente practice pe terenul de joc.
 
În perioada 4-11 martie 2015, Teodora Albon va reprezenta România în calitate de arbitru la Cyprus Women's Cup, în Larnaca. Turneul este organizat sub egida FIFA cu participarea a 12 țări: Scoția, Anglia, Olanda, Finlanda, Australia, Canada, Italia, Coreea de Sud, Belgia, Cehia, Noua Zeelandă și Mexic.
 
În perioada 12-18 martie, arbitrul asistent Mihaela Țepușă va face parte din cei 12 oficiali (4 arbitri și 8 asistenți) care vor conduce jocurile de la Aphrodite Cup, turneu organizat de UEFA în Larnaca.