Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal din data de 22 martie 2016, întrunit în mod statutar în conformitate cu art. 33 alin. (2) din Statutul Federației Române de Fotbal în prezența tuturor membrilor săi, adoptă următoarele decizii:

– Validează cu majoritate de voturi Hotărârea Comitetului de Urgență nr. 2 din 16 martie 2016, cu amendamentul că în perioada imediat următoare reprezentanții LPF și ai echipelor participante în finala Cupei Ligii urmează să dezbată posibilitatea stabilirii unei alte date de desfășurare a Finalei Cupei Ligii. 

– Validează cu unanimitate de voturi Hotărârea Comitetului de Urgență nr. 3 din 18 martie 2016.

– Convoacă Adunărea Generală a FRF pentru data de 10 mai 2016, ora 12:00, la Casa Fotbalului.

– Aprobă cu unanimitate de voturi Regulamentul play-off/play-out pentru ediția 2015-2016 a Ligii a 2-a, cu modificările și completările art. V și art. VIII.

– Aprobă cu unanimitate de voturi solicitarea AJF Arad.

– Aprobă cu unanimitate de voturi planul de măsuri pentru dezvoltarea fotbalului românesc și creșterea valorică a ariei de selecție pentru echipele reprezentative prin reglementarea normelor speciale privind echipele invitate în Liga a 3-a astfel cum a fost acesta modificat în cursul dezbaterilor. 

– Aprobă cu unanimitate de voturi costurile aferente jocurilor amicale dintre echipa națională a României și echipele similare ale Lituaniei și Spaniei.

– Respinge propunerea LPF privind modificarea regulii referitoare la utilizarea de către fiecare echipă a unui jucător U21 pe toată durata jocurilor din cadrul campionatului național Liga I.