Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal, întrunit în mod statutar, în prezența majorității membrilor săi, domnii Gino IORGULESCU și Emilian HULUBEI lipsind motivat, în conformitate cu art. 47 alin. (2) din Statutul Federației Române de Fotbal, la data de 14 decembrie 2023, adoptă următoarele decizii:

– Aprobă completarea ordinii de zi cu un subiect privind calendarul competițional aferent părții a doua a sezonului 2023-2024 pentru fotbalul feminin.

– Aprobă cu unanimitate de voturi Hotărârea Comitetului de Urgență al FRF nr. 16 din 27.11.2023.

– Aprobă cu unanimitate de voturi Hotărârea Comitetului de Urgență al FRF nr. 17 din 17.12.2023.

– Aprobă cu unanimitate de voturi Regulamentului de baraj pentru promovarea în Liga a 3-a.

– Aprobă cu unanimitate de voturi modificările aduse calendarului competițional aferent competițiilor Liga de Tineret și Liga Elitelor U17.

– Aprobă cu unanimitate de voturi dezafilierea Asociației Club Sportiv Olimpic Star Cluj-Napoca.

– Ia act de prezentarea Regulamentului privind condițiile de participare în Liga 1 – Feminin, urmând ca aprobarea acestuia să fie decisă într-o ședință viitoare.

– Ia act de prezentarea Regulamentului privind condițiile de participare în Liga a 2-a masculin (Regulamentul de Certificare), urmând ca aprobarea acestuia să fie decisă într-o ședință viitoare.

– Aprobă cu unanimitate de voturi modificările aduse Regulamentului privind clasificarea academiilor de copii și juniori, inclusiv a anexelor acestuia.

– Aprobă cu unanimitate de voturi modificările aduse Regulamentului privind clasificarea cluburilor de fotbal amator, inclusiv a anexelor acestuia.

– Aprobă cu unanimitate de voturi modificările în lotul de observatori de arbitrii pentru Liga a 3-a.

– Aprobă cu unanimitate de voturi modificarea prevederilor art. 41 din Regulamentul Disciplinar.

– Aprobă cu unanimitate de voturi modificările și completările RODAAF propuse de CCA.

– Aprobă calendarul competițional aferent competițiilor de fotbal feminin aferent celei de-a doua părți a sezonului 2023-2024.

– Ia act de prezentarea trendurilor privind componența loturilor echipelor care evoluează în Liga 1 și dezbaterea măsurilor necesare pentru creșterea numărului jucătorilor formați la nivel național în cadrul meciurilor din Liga 1, urmând ca o decizie să fie luată în acest sens într-o ședință viitoare.

– Ia act de propunerile de modificare a RSTJF, urmând ca textul final al acestora să fie adoptat într-o ședință ulterioară.