– Amână cu unanimitate de voturi aprobarea locului de desfășurare a Supercupei României Timișoreana, Comitetul de Urgență fiind mandatat să decidă cu privire la aceste aspecte ulterior datei de 16 iunie 2015.
 
– Aprobă cu unanimitate de voturi costurile aferente programului echipei naționale în perioada 2 – 14 iunie 2015.
 
– Aprobă cu unanimitate de voturi costurile aferente programului reprezentativei Under 21  în perioada 1 – 17 iunie 2015.
 
– Amână cu unanimitate de voturi dezbaterea și aprobarea Contractului cadru jucător – club pentru următoarea ședință a Comitetului Executiv.  
 
– Aprobă cu unanimitate de voturi perioada de transfer de iarnă în intervalul 24 ianuarie 2017 – 20 februarie 2017.
 
– Aprobă ca play-off-ul Ligii I să se încheie la 11 mai, urmând ca play-out-ul să continue și ulterior acestei date. Cluburile participante la play-out și play-off asumându-și obligația, conform Hotărârii Adunării Generale Extraordinare a LPF din 26.05.2015, de a pune jucătorii la dispoziția echipei naționale chiar și în perioada în care se vor desfășura meciurile de play-out sau play-off.
 
– Omologhează rezultatele și clasamentele finale ale campionatelor naționale de Juniori A și B.
 
– Se omologhează rezultatele și clasamentele competițiilor organizate de Federația Română de Fotbal – Cupa României, Liga a 2-a, Liga a 3-a și Juniori A și Juniori B având în vedere existența pe rolul organismelor jurisdicționale ale FRF a unor litigii ce pot influența clasamentele.
 
– Se omologhează rezultatele și clasamentul Campionatului Național Liga I, ediția 2014-2015, ținând cont de existența pe rolul organismelor jurisdicționale ale FRF sau ale Tribunalului Arbitral de la Lausanne care pot afecta rezultatele sau clasamentul competiției.
 
– Urmează ca orice chestiune legată de Liga Profesionistă Liga a II-a să fie dezbătută ulterior datei limită de înscriere a cluburilor în Campionatul Național Liga a 2-a, ediția 2015-2016.
 
– Completează Regulamentul privind Organizarea și Desfășurarea Jocurilor de Baraj pentru Promovarea în Liga a 3-a, ediția de campionat 2015/2016 cu dispozițiile art. 34 alin. 2 lit. c teza finală din Regulamentul de Organizare a Activității Fotbalistice, respectiv: “Au drept de joc la jocurile de baraj, jucătorii legitimaţi sau transferaţi cu cel puţin şase etape înainte de terminarea returului campionatului Ligii a 4-a”.