– Ia act de alocuțiunea domnului Răzvan BURLEANU, președinte al FRF.

– Aprobă cu majoritate de voturi (2 abțineri –  domnul Cighir și domnul Burcă, precum și un vot împotrivă – domnul Stana)  Hotărârile Comitetului de Urgență adoptate de la ultima ședință a Comitetului Executiv, respectiv de la data de 24.09.2014 și până în prezent.

– Ia act de informarea efectuată de Președintele FRF cu privire la situația de fapt, de drept și motivele care au determinat încetarea raporturilor contractuale dintre domnul Victor Pițurcă și Federația Română de Fotbal. Ia act de faptul că raporturile contractuale dintre domnul Victor Pițurcă și Federația Română de Fotbal au încetat prin acordul părților.

– Aprobă cu unanimitate de voturi propunerea Președintelui FRF și numește în funcția de antrenor principal al echipei naționale de seniori a României a domnului Anghel IORDĂNESCU. Contractul încheiat cu domnul Iordănescu va avea o durată de un an de zile, cu obiectiv de a califica echipa națională la EURO 2016.

– Ia act de informarea privind arbitrii aflați pe lista FIFA pentru anul 2015.

– Aprobă propunerea domnului Valeriu ARGĂSEALĂ de a fi convocați reprezentanți ai Comisiei Centrale a Arbitrilor la proxima ședință a Comitetului Executiv pentru a oferi explicații atât cu privire la problemele de arbitraj cât și cu privire la modalitatea de întocmire a listei arbitrilor FIFA.

– Aprobă modificarea Regulamentului Contract încheiat între jucătorii echipei naționale și Federația Română de Fotbal în conformitate cu propunerea domnului Victor Pițurcă, propunere însușită și de domnul Iordănescu în calitate de selecționer.

– Aprobă referatul domnului Cristian Vornicu urmând ca suma de 3.850 euro destinată echipei Sportis Târgoviște să fie redistribuită către celelalte echipe de futsal din Liga 1 și Liga a 2-a.