– Aprobă, cu unanimitate de voturi, ca data de desfășurare a Supercupei României să fie 8 iulie 2015. 
 
– Aprobă, cu unanimitate de voturi, programul echipei naționale de seniori pentru perioada 1 – 14 iunie 2015: vacanță activă + cantonament Centrul de Fotbal Mogoșoaia
 
– Aprobă, cu unanimitate de voturi, programul echipei naționale de tineret (U21) în perioada 1 – 17 iunie 2015: cantonament Centrul de Fotbal Buftea, urmat de cantonament la Târgu Mureș.
 
– Aprobă, cu unanimitate de voturi, datele de începere și încheiere a Ligii I, sezonul 2015 – 2016, astfel: – 11 iulie 2015 debutul și 11 mai 2016 încheierea, finala Cupei României fiind programată la data de 14 mai 2016. 
 
– Aprobă, cu completările privind art. 2 și art. 3 din Regulament, dezbătute în prezenta ședință, Regulamentul privind organizarea și desfășurarea jocurilor de baraj pentru promovarea în Liga a 3-a, campionatul ediției 2015/2016.
 
– Amână cu unanimitate de voturi dezbaterea și supunerea spre aprobare a contractului cadru club – jucător pentru proxima ședință a Comitetului Executiv.
 
– Aprobă cu unanimitate de voturi Statutul cadru al AJF-urilor cu completările și modificările discutate în prezenta ședință (Domnul Horoba lipsește la votul pentru acest punct al ordinii de zi).
 
– Aprobă cu unanimitate de voturi completarea art. 14 din Regulamentul Disciplinar cu privire la sancțiunile aplicabile AJF-urilor pentru neimplementarea statutului cadru.
 
– Aprobă ca perioada de transfer (de vară) pentru sezonul 2016/2017 să fie cuprinsă între 14 iunie și 5 septembrie 2016. 
 
– Ia act de informarea domnului Auraș Brașoveanu cu privire la retragerea echipei FC OLT din competiția Liga a 2-a și incidența art. 18 lit. b din Regulamentul de Organizare a Activității Fotbalistice, pe cale de consecință nemaifiind necesară organizarea unui joc de baraj pentru retrogradarea din Liga a 2-a în Liga a 3-a la finalul sezonului 2014/2015.
 
– Aprobă cu unanimitate de voturi modificarea datelor de desfășurare a semifinalelor și finalelor Campionatelor de Juniori A și B, conform Referatului domnului Dan Ionescu, șef birou competiții Juniori.
 
– Aprobă încheierea unui contract privind întreținerea terenurilor de fotbal de la bazele sportive din Mogoșoaia și Buftea.
 
– Aprobă introducerea sprayului cu spumă la jocurile de Liga I și Cupa României începând cu sezonul competițional 2015/2016.
 
– Aprobă ca semifinalele Cupei României la Fotbal feminin să se desfășoare într-o singură manșă, urmând să se efectueze și modificarea în Regulamentul de Organizare a Activității Fotbalistice în acest sens.
 
– Respinge cu majoritate de voturi (2 abțineri – domnul Marius Burcă și domnul Emilian Hulubei) solicitarea SC Dinamo 1948 SA cu privire la reprogramarea jocului din Liga a 3-a, Seria a -2-a, Etapa XXIV, dintre SC Dinamo 1948 SA – AFC Dunărea 2005 Călărași.